Kloakmester København & kloakservice København

Vælg kloakmester i København Claus Rosenlund som jeres partner. 1.klasses kloakservice i København

Den grønne anlægsgartner i København Claus Rosenlund Aps tilbyder også kloakservice i København og Nordsjælland i samarbejde med vores dygtige kloakmester i København, Frank Pedersen. Vi kan tilbyde alt inden for kloakservice i København, herunder blandt andet reparation af kloakskader, nyanlæg af kloakker, vi anlægger brønde, rensebrøde og sandfangsbrønde, vi udfører afvandingsarbejder med hensyn til overfladevand, og vi udfører dræningsarbejder med hensyn til såvel nyanlæg som reparationer med mere. Kvalitetsarbejde til tiden og til priser som alle kan forholde sig til.

Alt kloakservice i København udføres af vores erfarne og dygtige samarbejdspartner, aut. kloakmester Frank Pedersen, ligesom anlægsgartner Claus Rosenlund Aps gerne selv påtager sig alle opgaver inden for nyanlæg, omlægning og vedligeholdelse af haver. Vi koordiner gerne hele projektet for at sikre, at alt klapper og udføres problemfrit til tiden. Vælg os som anlægsgartner og kloakmester i København, vi er pålideligheden selv.

Læs gerne mere her på vores hjemmeside og få et indblik i alt det, som vi kan tilbyde. Ring og få en snak med os og få også gerne et godt tilbud. Kloakservice i København med kloakmester i København Frank Pedersen og anlægsgartner Claus Rosenlund Aps ved roret er en garanti for, at du kommer sikkert i havn.