Kom på forkant med havearbejdet – lad din gartner i Gentofte og Lyngby, Claus Rosenlund ApS hjælpe dig.

Hos Anlægsgartner Claus Rosenlund Aps, gartner i Gentofte og gartner i Lyngby, er vi altid klar til at assistere dig med havearbejdet, uanset om det drejer sig om nyanlæg eller vedligeholdelse.

Vi påtager os alle opgaver i din have, store som små, og vi gør det med et smil samt til priser, som alle nemt kan forholde sig til. Vi anlægger din have, eventuelt i samarbejde med en landskabsarkitekt, vi renoverer og vedligeholder haver og parkanlæg for virksomheder, ambassader, boligselskaber, ejerforeninger, gårdlaug og private.

Vi arbejder ligeledes tøt sammen med andre specialister inden for branchen, herunder blandt andet autoriserede kloakmestre, landskabsarkitekter, brolæggere, specialister i træfældning/rodfræsning samt tømrer- og snedkermestre, derfor er vi kompetente til at påtage os alle opgaver som gartner i Gentofte og gartner i Lyngby.

Ring til os og få et godt tilbud, det betaler sig nemlig.

Lad Anlægsgartner Claus Rosenlund Aps anlægge og passe din have. Gartner i Gentofte og Lyngby

Har du netop købt hus og skal i gang med at anlægge din have? Trænger du til en hjælpende hånd til at renovere eller passe din have? Har du planer om at lægge brosten i haven? Skal du grave store gamle rødder op eller udføre rodfræsning?

Uanset hvad, så er anlægsgartner Claus Rosenlund, din gartner i Gentofte og Lyngby altid klar til at hjælpe. Vi skaber løsninger og assisterer i det omfang, du har behov for. Forn os er ingen opgave for stor og ingen for lille.

Kontakt gerne din gartner i Gentofte og Lyngby og få et godt tilbud. Vores priser er særdeles konkurrence dygtige.